1-6 år

 Sundhedsplejersken kan tilbyde hjemmebesøg

Sundhedsplejersken kan fortsætte med at besøge jer efter behov for støtte til at fremme jeres barns udvikling og trivsel.

Sundhedsplejersken kan arbejde sammen med andre professionelle, der er tæt på jeres barn, det kan være fx pædagoger i dagplejen, vuggestuer og børnehaver. Det kan også være jeres læge, socialrådgivere, familiekonsulenter, psykolog eller tale-høre konsulenter.

Ved at rette henvendelse til sundhedsplejen, kan vi aftale hjemmebesøg og overveje muligheden for at afholde et møde.

Sundhedsplejersken kan støtte Jer i overvejelser omkring barnets parathed til skolestart.

Barnets udvikling i alderen 1-6 år medfører ofte spørgsmål og vi kan henvise til følgende information:

Renlighedsudvikling og Opdragelse kan være en udfordring for mange forældre.

Mange forældre oplever behov for vejledning omkring renlighedsudvikling, at komme af med bleen i både dagtimer og om natten, samt i tilfælde af ufrivillig vandladning og ufrivillig afføring. Sundhedsplejersken kan i et samarbejde med forældre og familiens egen læge tilbyde vejledning omkring renlighedsudvikling.

Mange forældre oplever mange udfordringer i hverdagen omkring opdragelse. Sundhedsplejen kan tilbyde et hjemmebesøg og henvise til De Utrolig År.

Det er let at få adgang til ny viden på nettet, men at få det udført i hverdagen kan være en stor udfordring. I er velkommen til at henvende Jer i telefonrådgivningen på hverdage, klokken 8.00-9.00 på telefon 96115300.

I kan læse mere på denne hjemmeside under konsulenter for daginstitutioner og skoler, hvor der er vejledninger til børne renlighedsudvikling m.m.

 

 

 

Comments are closed.