Kontakt

Sundhedsplejen Holstebro kommune

Kontakt os på tlf. 96115300 alle hverdage mellem kl. 8.00 – 9.00.

Det er på dette nummer du hurtigst vil få adgang til sundhedfaglig vejledning.

I første kontakt med din egen sundhedsplejerske vil hun oplyse dig om hendes telefon nummer og du kan til hver en tid indtale en besked. Sundhedsplejerskeren vil indenfor 1-2 hverdage kontakte dig.

Du kan også skrive til sundhedsplejen@holstebro.dk. Vær dog opmærksom på at gennem mail, kan der være op til 3 dages responstid.

Sundhedsplejersketelefonen i Region Midtjylland

Kontakt sundhedsplejen i Region Midtjylland på tlf. 70208018.
Træffes hver dag fra kl. 17.00 til kl. 19.00 – når du er i tvivl, og din egen sundhedsplejerske holder fri.

Alle småbørnsforældre i Region Midtjylland kan kontakte Sundhedsplejersketelefonen, hvis der opstår akutte problemer, hvor der er behov for vejledning og rådgivning af en sundhedsplejerske.

I Sundhedsplejersketelefonen kan du få rådgivning af erfarne sundhedsplejersker, der til daglig er ansat i en af kommunerne i Region Midtjylland.Husk at have barnets cpr-nummer parat ved henvendelsen.

Tilflyttere til Holstebro kommnune

Når I flytter til Holstebro kommune, og har barn under 1 år, vil sundhedsplejersken modtage information fra Folkeregisteret. I vil blive kontaktet enten pr. telefon eller brev, hvorefter vi kan afklare jeres behov for sundhedspleje. Med jeres samtykke kan vi rekvirere barnets sundhedsjournal fra tidligere kommune og dermed forsætte kontakten.

Skolebørn der flytter skole og /eller kommune, opnår også kontakt med en ny sundhedsplejerske på den pågældende skole. Her rekvireres også sundhedsjournalen fra tidligere kommune, således der sker en lovpligtig opfølgning på barnets sundhed og trivsel.

Comments are closed.